Ehostamme entisestä parempaa

Tilaa remonttisi ›

Huoneistoremonttisi toteuttaja Paimiosta koko Varsinais-Suomeen

Se on Heinovuori, joka kunnostaa tilat laadusta luistamatta!

Kun haluat vaihtaa kodin värimaailmaa, vanhan lattian uuteen, uusia toimitilojen ilmeen tai korjata mitä tahansa rapistuneita rakenteita ja pintoja, tulee Heinovuori Paimiosta Turkuun ja koko maakuntaan mielihyvin apuun. 

Huoneistoremontit voivat sisältää lähes mitä vain muutostöitä pikku pintaremonttitöistä suurempiin saneerauksiin. Puramme, asennamme uutta, rakennamme lisää eli kaikkea, mikä saa sinut viihtymään kodissasi tai työtiloissasi paremmin.

Remontin yhteydessä voimme asentaa myös nerokkaat kalvopinnoitukset niille pinnoille, joihin halutaan vain uusi ilme nopeasti. Vaihtoehtoina jopa 1000 erilaista kuosia! Lue lisää kalvopinnoituksista

Ota yhteyttä ›

Huoneistoremontti mottojemme mukaan

Olemme neljän kaveruksen vetämä remonttifirma, joka toteuttaa huoneistoremonttisi näiden mottojen mukaan:
ammattitaidolla, kotimaisella käsityöllä, kustannustehokkuudella ja kestävyydellä, luotettavasti.

Kun toimintatavat ovat selkeät ja ammattitaito kunnossa, saadaan aina johdonmukaisesti ja sujuvasti hyvää jälkeä. Sellaista, johon sinä voit olla tyytyväinen!

Emoyrityksenämme toimii Portaaton Oy, joka pitää sisällään kahden yritystoiminnan yhdistyksen. Heinovuori tuottaa huoneistoremontteihin liittyvät palvelut. Toinen kustannustehokasta pintojen uudistusta harjoittamamme toiminta löytyy kalvopinnoituksen puolelta.

Pyydä tarjous tai varaa aika esittelytiloihimme Paimioon. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita